PARTNEREINK
 
 
 
 
 
 
 
Mészkivirágzás megszűntetése
Rozsdafolt eltávolítása
Cementfátyol eltávolítás
Keréknyomok eltűntetése
Moha és alga eltávolítása
Fugaanyag pótlása (ha szükséges)
 
Szolgáltatásunk az egyszerű szezonális alap tisztítástól a speciális tisztításig kiterjed. Alap szennyeződésnek nevezzük azt, ha a térburkolatunk az évek során folyamatosan ki van téve az időjárásnak, és az esővízzel a szennyeződés is bekerül a felületbe, melynek hatására a térkő veszít a színéből, patinájából. Ilyenkor egy egyszerűbb de intenzív hatású mosással már szép eredményeket el lehet érni. Igény esetén meg lehet ismételni az eljárást. Miután a felület megszáradt, láthatóvá válik, hogy a kő színe milyen mértékben tért vissza vagy hogy épp mennyire fakult ki az UV miatt.
 
Ha a kő megőrizte színét, akkor egy impregnálással (nem minden esetben indokolt) védelmet biztosíthatunk a szennyeződések ellen, így a kő tovább megőrzi tisztaságát és könnyebben tisztántartható is lesz. Ha a kő kifakult, akkor kimondottan térburkolatok számára kifejlesztett színmélyítővel intenzívebbé tesszük a térkő színét és utána leimpregnálhatjuk. Így a kő még hosszú évekig megőrzi szépségét.
 
A speciális tisztítás már egy összetettebb feladat, hiszen gyakran nem is ismerjük a szennyeződés okát, így arra a megoldást megtalálni is összetettebb.
A leggyakoribb szennyeződések a mészkivirágzás, növények vagy állatok okozta sárga foltok, olajfolt, közterületeken rágógumi, rozsdafolt a kerti szerszámokból, vakolat maradvány, festék pöttyök, moha, penész, alga. Ezekre mind létezik már megoldás.
Eltüntetésükhöz a kereskedelmi forgalomban levő egyszerű háztartási anyagok nem kínálnak megoldást, ide már professzionális oldószerekre van szükség. Számos gyártó szereit teszteltük, a kezünkben van már a technológia az elváltozás megszűntetésére.
Előzetes egyeztetés után szívesen ellátogatunk Önhöz egy tanácsadásra illetve teszt elvégzésére.
A felmérés után megosztjuk Önnel a látottak alapján a véleményünket és komplett árajánlatot adunk.
 
 
Vannak egyes felületek ahol nem is indokolt a gépek használata, ott egy tisztítás már pár óra alatt eredményes lehet. Impregnálást szinte bármely régi vagy új felületre fel tudunk vinni, mely lehet egy egyszerűbb impregnálás mely eltömíti a pórusokat így láthatatlan védelmet biztosít, vagy olyan, mely annyira zárt felületet képez a beton köveken is, hogy a vízcseppek nem tudnak beleivódni a kőbe még hosszabb idő után sem és egy seprűvel lesöpörhető a felületről a csapadék.
 
A tisztítást kő fajtájától függetlenül elvégezzük! Lehet beton, homokkő, porcelán vagy márvány vagy bármi egyéb, nem okoz számunkra gondot.
 
 
 
TÉRKŐTISZTÍTÁS * 2015.