PARTNEREINK
 
 
 
 
 
 
 
 
Vállalkozásunk megálmodásánál mindent a sok éves barátságunkra alapoztuk és ennek szellemében kezdtük el felépíteni. Mindannyian az építőiparban szerzett tapasztalattal rendelkezünk és az elhivatottságunk nem csak a szakma hanem egymás tisztelete iránt is adott.
 
A vásárlói visszajelzések mind gyakrabban térnek ki a különböző gyártástechnológiából adódó, rövid időn belül jelentkező felületi elszíneződésekre. Ilyen lehet a mészkivirágzás, cementfátyol stb. Ezekre a gyártók nem tudnak garanciát vállalni és el is zárkóznak a probléma orvoslása elől. A technika jelenlegi állása szerint a térburkolat előállításakor nem lehet kizárni, hogy mész kerüljön be az alapanyagokkal a termékekbe. Ezért a gyártók nem is fogadnak el ilyen jellegű reklamációt.
Ettől a jelenség sajnos ott van, mi a klasszikus sósav-gyökérkefe kombinált használatától óva intjük, melyet a gyártók megoldásként ajánlanak. Korszerű, forgókefés gépekkel, különböző erősségű és sűrűségű kefékkel, a megfelelő tisztítószerekkel a legnagyobb hatékonyságot lehet elérni. Ma már számos gyártót találhatunk az interneten, akik a saját tisztítószereiket tartják a legjobbnak és leghatékonyabbnak, mi viszont csak is az eredményeknek és a saját szemünknek hiszünk. Egyes szerek Ausztriából a legjobbak, mások viszont hazai üzemekben készülnek de a többszáz négyzetméteren elvégzett különböző tesztek eredményeit mi már ismerjük, így bátran tudunk dolgozni és kitűnő tisztítószereket forgalmazni.
 
 
TÉRKŐTISZTÍTÁS * 2015.