PARTNEREINK
 
 
 
 
 
 
 
RAKTÁRRÓL AZONNAL KAPHATÓ!
 
Rillenfix kézi fugatisztító + teleszkópos hosszabbító nyél
...........................................................................................................................................
 
TISZTÍTÓ- és ÁPOLÓSZEREK
 
OLAJ-és ZSÍRELTÁVOLÍTÓ WE 715

Speciális tisztítószer olaj-, zsír- és viasz okozta szennyeződések kerámiaburkolatokról, betonfelületekről, egyéb ásványi alapú aljzatokról, természetes és betonkőlapokról történő eltávolításához.

Műszaki adatlap - letölthető pdf

3040 Ft/l
 
 
CSEMPE és LAP IMPREGNÁLÓSZER FS 714

Speciális impregnálószer jó nedvszívó képességű, ezért foltosodásra hajlamos, durva kerámiájú padló-és falburkolatok, mint pl. cotto-, klinker- stb. lapok, természetes kövek, márvány, mészkő, gránit folttaszító kezeléséhez.

Műszaki adatlap - letölthető pdf

7310 Ft/l
 
 
GRES INTENZÍV TISZTÍTÓ- és ÁPOLÓSZER FIR 713

Feloldja és eltávolítja az olaj- és zsírréteget, gumi és cipő okozta szennyeződést, polimer- és viaszrétegeket, önfényesítő emulziókat, nehezen eltávolítható foltokat stb.

Műszaki adatlap - letölthető pdf

2685 Ft/l
 
 
GRES KŐPORCELÁN IMPREGNÁLÓSZER FFS 719

Impregnálószer speciálisan kőpocelán gres burkolatokhoz, amelyek számára hosszan tartó védelmet nyújt a víz-, olaj-, zsír- és egyéb szennyeződésekkel szemben.

Műszaki adatlap - letölthető pdf

7435 Ft/l
 
 
NATÚRKŐ SZÍNÉLÉNKÍTŐ NFV 705

Speciális termék olyan természetes kőburkolatok színének elmélyítéséhez, amelyek fakónak és színtelennek hatnak, vagy amelyeket egy polírozott felülethez kell igazítni.

Műszaki adatlap - letölthető pdf

5100 Ft/l
 
 
NATÚRKŐ TISZTÍTÓ- és FELMOSÓSZER NWP 706

Környezetbarát tisztító- és ápolókoncentrátum mindenféle márvány, természetes- és betonkőburkolathoz. Gyors tisztítás és hosszantartó ápolás egy munkamenetben.

Műszaki adatlap - letölthető pdf

2800 Ft/l
 
 
CEMENTFÁTYOL ELTÁVOLÍTÓ - kültéri ZA 703

Koncentrált, extra erős, savas tisztítószer cementfátyol, mész- és habarcsmaradványok, kivirágzás valamint mindenféle savra érzékeny felületen lévő makacs szennyeződés - mint pl.: kerámia csempék és lapok, klinker, mozaik, gránit és cotto - eltávolításához.

Műszaki adatlap - letölthető pdf

3195 Ft/l
 
 
ERŐS KÜLTÉRI TISZTÍTÓSZER KA 631

Erős hatású, savtartalmú tisztítószer, mely eltávolítja a kivirágzásokat, kéregképződményeket, habarcs- és betonmaradékokat, illetve a közönséges szennyeződést számos savra érzékeny felületről, mint pl.: természetes kövek, beton, falazat, teraszok, homlokzatok, klinker, csempe stb.

Műszaki adatlap - letölthető pdf

4880 Ft/l
 
Áraink bruttó árak, melyek a szállítás költségét nem tartalmazzák.
Futárszolgálatunk már 24 órán belül kiszállítja Önnek a kívánt terméket a megrendelés feldolgozása után.
 
Megrendelését info@kotisztitas.hu E-mail címünkre várjuk!
     
 
 
TÉRKŐTISZTÍTÁS * 2015.